M0 12.2.2016 - juhlan kulku

Cocktail-tilaisuus klo 15 @ Vanhan Arkkitehtilaitoksen piirrustushuone A235 (Otakaari 1, X siipi)

Ilta alkaa klo 15.00 kaikille juhlaan osallistuville avoimella cocktailtilaisuudella Vanhalla Arkkitehtuurin laitoksella. Tässä yhteydessä järjestöt ja muut kiltaa lähellä olevat tahot esittävät tervehdyksensä killan hallituksen vastaanottaessa ne. Perinteisesti saadut lahjat ovat olleet leikkimielisiä, mutta halpoja ja sitäkin hyödyttömämpiä.

Toivomme lahjanluovuttajia ilmoittautumaan etukäteen ja saapumaan paikalle ajoissa!

Pääjuhla n. klo 19 @ Ravintola Valopiha (Nuijamiestentie 10)

Kokkareilta siirrytään bussikyydein pääjuhlaan, joka vietetään tänä vuonna talvisissa tunnelmissa ravintola Valosalissa Haagassa. Pääjuhlassa syödään hyvin, nostetaan maljoja, lauletaan ja kuunnellaan juhlapuheita sekä muuta ohjelmaa. Illallisen päättää vanhat tanssit. Pääjuhlassa jaetaan myös mahdolliset killan ansiomerkit.

Jatkot @ Paikka X

Teekkarihymin jälkeen on vuorossa siirtyminen bussikuljetuksella jatkoille paikkaan Y. Jatkoilla on perinteisesti ollut ohjelmaa, paljon juomaa ja nälän yllättäessä myös syötävää on löytynyt. Virkeimmät voivat jatkaa aamuyön pikkutunneilla JaJatkoille.

Sillis la 13.2. @ Paikka Y

Juhlan jälkeen elämä voittaa silliaamiaisella salaisessa paikassa X, jonka tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Bussikuljetukset lähtevät Teekkarikylän päätepysäkiltä lauantaina kello 11:30 ja 12:00. Yön rankka juhlinta saattaa aiheuttaa heikotusta näin aamutuimaan, mutta sillis on siihen juuri oikeaa lääkettä! Sillislipun voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin se jaetaan pääjuhlassa pöytään tai sen voi hankkia pääjuhlasta. Lippuun painetuista puhelinnumeroista voi tiedustella sillispaikan koordinaatteja, mikäli myöhästyy yhteislähdöstä.

Tervetuloa juhlimaan!