Alumnitoiminta

Tietokillan jo valmistuneet tai opintonsa muuten päätäneet ja lähellä valmistumista olevat kiltalaiset voivat jatkaa toimintaansa killan oman Alumnitoimikunnan piirissä. Toimikuntaa vetää vaalikokouksessa valittu Alumiinivastaava, joka on vuonna 2022 Oskari Nousiainen.

Alumnitoimikunnan pääasiallinen tiedotusväylä on sähköpostilista, jolle voi liityä osoitteessa http://list.tietokilta.fi/listinfo/tik-seniorit. Tällä hetkellä listasivusto ei tue https:sää, toivottavasti killan kohta tuleva verkkosivuuudistus kattaa myös tämän puolen. Listalle ilmoitetaan erityisesti alumneille tarkoitetuista tapahtumista. Mitään sponsorikysely spammiä emme lähetä, yrityssuhteilla on omat kanavansa ja listansa.

Yhteistyökumppanit

Aalto Alumni Circle

Aikaisemman yhteistyökumpanimme Aallon puolella, AlumniNet:in on korvannut jossain välissä näiden sivujen edellisen päivityksen jälkeen Aalto Alumni Circle. Kuten edeltäjänsäkin kanssa, Tietokilta tekee yhteistyötä koko Aallon alumnitoiminnasta vastaavan Alumni Circlen kanssa. Alumni Circle kertoo tarjoavansa kattavia palveluja alumneille ja vielä opiskeleville Aaltolaisille. Voit liityä tai päivittää tietojasi osoiteessa alumnicircle.aalto.fi.

Alumnivastaavan toiveita

Tiedettävästi Tietokillalla on ollut aikaisemmin useampia enemmän tai vähemmän virallisia, hallinnollisesti erillisiä alumniyhdistyksiä. Jos olet mukana jossain näistä, olet perustamassa omaasi tai muuten vaan olet keskusteluyhteydessä merkittävän TiK-alumni keskittymän kanssa, ota Alumiinivastaavaan yhteyttä, niin varmistetaan molemminsuuntainen tiedon kulku.