Toimikuntien esittely ja haku 2023

Tälle sivulle on koottu toimikuntaroolien kuvaukset ja hakulomakkeet. Ota yhteyttä yhteisövastaavaan, jos jokin on rikki.


Muistinnollaustoimikunta 2023
(pj. Milja Rantanen @miljja & Sanna Alander @sannanna & Joonas Sorvari @jompsku)

Muistinnollaustoimikunta suunnittelee ja järjestää killan hienoimman sekä arvokkaimman juhlan eli Tietokillan vuosijuhlan, Muistinnollauksen. Toimikunnan vastuulla on kaikkien juhlan eri osa-alueiden järjestäminen. Perinteisesti Muistinnollaus koostuu cocktailtilaisuudesta, pääjuhlasta, jatkoista, jajatkoista ja silliaamiaisesta. Toimikuntalaisten roolit ja vastuualueet jakautuvatkin suurimmaksi osaksi näiden eri osa-alueiden välillä, mutta juhlan toteuttamiseen toimikuntaan tarvitaan myös esimerkiksi graafikko. Toimikuntaan voi hakea mukaan vaikka ei vielä tietäisikään, mitä tarkalleen haluaa tehdä. Toimikuntaan ovat tervetulleita kaikki kiltalaiset kokemuksesta riippumatta. Tärkeintä on motivaatio ja sitoutuminen loistavan vuosijuhlan järjestämiseen!

Muistinnollaustoimikunnassa pääset toteuttamaan vuoden upeimpia juhlia! Hae Muistinnollaustoimikuntaan (30.10.2022 mennessä):
https://forms.gle/4wR5pxmMu6j1n7G98