Hae M0-Tirehtööriksi!

Kategoria: MOUH
Kirjoittaja: Visa Pollari
Kirjoitettu: ke 03.07.2019 klo 11:12

Heipähei rakkaat kiltalaiset!

Tietokillan hallitus on järkytyksekseen huomannut että myös ensi vuonna Tietokilta täyttää vuosia, ja niitä varten tulisi jälleen järjestää Muistinnollaus. Juhlat eivät kuitenkaan tapahdu itsestään ilman tekijöitä, ja niiden valmistelu olisikin hyvä käynnistää jo syksyn puolella. Kilta etsii siis vuosijuhlille pääjärjestäjiä, eli M0-tirehtöörejä, suunnittelemaan ja toteuttamaan ikimuistoiset juhlat!

M0-tirehtöörin virkaan voi hakea sekä yksin että yhdessä kaverin kanssa.Vuosijuhlien luonteesta johtuen olisi kuitenkin suotavaa, että tirehtööri olisi kokenut vuosijuhlailija, joka ei pelkää suuriakaan vastuunakkeja. Motivaatio järjestää mahtavat pippalot sekä kokemus tapahtumien järjestämisestä olisi myös suotavaa.

Tehtävää juhlissa on paljon, mutta onnistuneesta työstä on luvassa mainetta ja kunniaa. Suosittelemmekin lämpimästi kaikkia killassa toimineita harkitsemaan tirehtööriyttä! Kaikki työ ei tietenkään kaadu tirehtöörin/tirehtöörien niskaan, vaan järjestelyissä auttamaan kootaan toimikunta, jossa auttamassa on vähintään Tietokillan istuva hallitus. Lisäksi kaikki vapaaehtoiset ja vähemmän vapaaehtoiset kiltalaiset voivat auttaa järjestelyissä.

Mikäli sinä olet etsimämme henkilö ilmoita itsesi vapaamuotoisen hakemuksen merkeissä osoitteeseen hallitus[at]tietokilta.fi. Hakuaika loppuu su 31.7.2019, joten toimi nopeasti!