Rekrytointi

Tietokillasta löytyy kaikesta ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita opiskelijoita. Opiskelijoiden rekrytoinnin tueksi tarjoamme UraTiKAS -rekrytapahtuman, rekrylehden ja perinteisemmän rekryviestin. Kiinnostuksen herätessä tai lisäkysymysten ilmaantuessa kannattaa ottaa yhteys yrityssuhdevastaavaan.

UraTiKAS

UraTiKAS 2017 yritysesittelyjen jälkeisiä tunnelmia

UraTiKAS on ohjelmistoalan kesätöiden mainostamiseen profiloitunut rekrytapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Automaatio- ja systeemitekniikan killan kanssa. Tapahtuma sijoittuu vuosittain kesätyöhakujen alkuun tammikuulle, ja tapahtumaan etsitään yrityksiä edeltävän vuoden marras-joulukuussa.

UraTiKAS on yksipäiväinen tapahtuma, jossa yritykset ensin esiintyvät opiskelijoille kertoen minkälaisesta yrityksesta on kyse ja minkälaisia työntekijöitä ovat etsimässä. Esittelyn jälkeen opiskelijat pääsevät kyselemään kiperiä kysymyksiä juonnetussa kysymykset ja vastaukset -osiossa. Kaikkien yritysten esiteltyä itsensä, opiskelijat siirtyvät messutyyliseen vapaampaan kanssakäymiseen.

Vaikka tapahtuma ei ole läheskään yhtä suuri kuin TalentIT- tai RekryForum-messut, voi sillä silti tavoittaa jopa enemmän tietotekniikan opiskelijoita kuin kummallakaan yllämainituista.

Rekrylehti

Rekrylehti sopii pidempiaikaiseen näkyvyyteen opiskelijoille. Lehti julkaistaan UraTiKAS-rekrytapahtuman yhteydessä tammikuussa ja sitä jaetaan julkaisun aikaan, Tietokillan kiltahuoneella seuraavan lehden julkaisuun asti, ja seuraavana syksynä aloittaville uusille opiskelijoille heidän ensimmäisellä viikolla. Rekrylehteen etsitään yrityksiä edeltävän vuoden marras-joulukuussa. Vuoden 2017 painokseen voi tutustua tästä

Rekrysähköpostilista

Tarkempaa tietoa rekrypostilistasta löytyy sen omalta sivulta.