Siirry pääsisältöön
TietokiltaTietokilta
© Filip Eller

announcement.md

🔥 Hei uusi opiskelija! 🔥

Tervetuloa Tietokillan sivuille, mahtavaa että olet löytänyt tänne! Tietokilta on Aalto-yliopiston tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, ja järjestämme jäsenillemme kaikenlaista toimintaa, sekä huolehdimme jäsentemme edunvalvonnasta. Fukseille tärkeää lisätietoa löydät alla olevan linkin takaa. Nähdään Orientaatioviikolla!

Lue lisää tapahtumasta 🔥 Hei uusi opiskelija! 🔥

Tietokilta

Tietokilta ry (TiK) on Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun tietotekniikan koulutusohjelman opiskelijoiden ainejärjestö eli kilta, joka on avoin muillekin killan toiminnasta kiinnostuneille. TiK toimii kaikkien Aalto-yliopiston opiskelijoiden etuja ajavan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) piirissä.

Tietokilta järjestää opiskelijoilleen erilaista vapaa-ajan toimintaa niin Otaniemessä kuin sen ulkopuolellakin, valvoo heidän etujaan korkeakoulun toimielimissä, huolehtii yhteyksistä muihin opiskelijajärjestöihin ja pyrkii muuten huolehtimaan heidän hyvinvoinnistaan. Kaikki killan toiminta perustuu hyvien teekkariperinteiden mukaiseen vapaaehtoistyöhön ja yhteiseen talkoohenkeen.

Kampuksella tietokiltalaiset löytää parhaiten kiltahuoneelta eli kiltikseltä, joka sijaitsee Tietotekniikan Talolla osoitteessa Konemiehentie 2 rakennuksen koilliskulmassa.

Jotain hukassa? Katso vanhoilta nettisivuilta.

Tulevat tapahtumat