Ilmoittautumiset

Auki nyt
Killan kesäpäivät
Ilmoittautuneita: 53 / 61

Tulossa
Ei ajankohtaisia ilmoja.

Äskettäin sulkeutuneet
EDH League 5
Ilmoittautuneita: 1
Craft Beer Helsinki -yhteislipputilaus
Ilmoittautuneita: 14 / 20
EDH League 4
Ilmoittautuneita: 4
XII Jean Sibelius -viulukilpailu
Ilmoittautuneita: 22 / 20

Tapahtumat

Mikäli haluat saada tapahtumasi Tietokillan tapahtumakalenteriin laita viestiä tiedottajalle (tiedottaja@tietokilta.fi). Viestin tulisi sisältää seuraavat tiedot: tapahtuman nimi, ajankohta, paikka, mahdollinen hinta sekä kuvaus kaikista tärkeistä ja epätärkeistä asioista (pyyhe mukaan, alueella villieläimiä jne.)

MTG: Commander Legends Baldur's Gate Draft @ Otaranta Club Room
pe 01.07. klo 17:00

The second Magic: The Gathering Commander Legends set is out, this time themed around the world of Forgotten Realms and the city of Baldur's Gate! (jatkuu)

TiK x TKO-äly kesägrillailu 2022 @ Sinebrychoffinkatu, Helsinki
la 02.07. klo 16:00

Kesä on vihdoin täällä, ja niin myös kesägrillailu! Tänäkin vuonna kokoonnumme yhdessä nauttimaan grillin antimista, raikkaista juomista ja hyvästä seurasta Helsingin yliopiston TKO-älyn kanssa koffin puistoon. (jatkuu)

ASxTiK afterwork-hengailu @ Smökin terassi
ti 05.07. klo 17:00

Moro tikkiläiset! 🌞 Olittepa töissä tai lomalla, laittakaa lakit päähän ja tulkaa Smökin terassille tiistaina 5.7. klo 17 eteenpäin grillailemaan AS:laisten kanssa! Killat tarjoavat hiilet ja hieman syötävää, mutta kannattaa halutessaan ottaa omia juomia ja grillattavia mukaan ☺️

Prahan kesä excursio @ Prague, Czech republic
to 07.07. klo 00:00

Pandemia helpottaa ja kiltalaisten ulkomaanreissujen aika on jälleen koittanut. Tänä kesänä Tietokillan suunta on kohti Prahaa! (jatkuu)

Killan kesäpäivät @ Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus - Turaniementie 27, 04370 Tuusula
pe 15.07. klo 17:30 - Ilmoittaudu

Se on taas se aika vuodesta, kun killan kesäkokous eli kesäpäivät koittaa! Tällä kertaa kokoonnumme nauttimaan aurinkoisesta kesäsäästä 15.-17.7. Kesärinteen leiri- ja kurssikeskukseen Tuusulaan. (jatkuu)Hae tapahtumia  
Tarkempi haku

RSS-syöte   iCal-ote