Ohjeita juhlakansalle

Akateeminen vuosijuhla on juhlava ja arvokas, vaan ei jäykkä saatika tylsä tilaisuus. Osa juhlaan osallistumista on oikeaoppinen pukeutuminen ja vuosijuhlaetiketin noudattaminen. Tästä ei kuitenkaan kannata ottaa suuria esiintymispaineita, sillä järjellä ja muiden esimerkkiä seuraamalla pärjää pitkälle.

Vuosijuhlaan pukeutumista ja vuosijuhlaetikettiä on käsitelty Camillo Särsin ja Jussi Penttilän toimesta historiallisessa vuoden '94 M0-infossa.

Tervehdysten vastaanotto

Juhlivaa osapuolta edustaa Tietokillan hallitus. Tervehdysten vastaanotto alkaa cocktailtilaisuuden alussa Tietotekniikan talon aulassa. Tervehdysten tuojien toivotaan ilmoittavan asiastaan paikan päällä juhlakalulle, jonka tunnistaa suuresta mustasta ykkösbitistä. Tervehdysaikoja ei siis tarvitse varata etukäteen.

Pöytätoiveet

Ilmoittautuessasi voit samalla ilmoittaa myös avecisi tiedot. Tällöin yksi ilmoittautumislomakkeen täyttäminen riittää, eli avecisi ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos satutte ilmoittautumaan eri aikaan, voitte kohdassa pöytätoive ilmoittaa toistenne nimet ja siten päätyä pääjuhlassa samaan pöytään.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää toiveita henkilöistä, joiden lähelle haluaisit pääjuhlassa sijoittautua. Huomioimme toiveet mahdollisuuksien mukaan istumajärjestystä laadittaessa. Valmis pöytäkartta on nähtävillä cocktailtilaisuudessa ja pääjuhlassa.